Even voorstellen

Mijn naam is Diane van Binsbergen en naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs begeleid ik in mijn praktijk met veel plezier kinderen, pubers en jongvolwassenen met allerlei hulpvragen; van dyslexie, dyscalculie, dyspraxie en leer-, concentratie- en werkhoudingsproblemen tot ADHD en Autisme. Dat doe ik vooral door MNRI Masgutova Neurosensomotorische Reflexintegratie in te zetten. Een behandelmethode waarbij wordt gewerkt aan het fundament. Hierbij wordt de oorzaak van problemen aangepakt en niet alleen de symptomen.

Bij mij hoef je ook niet te praten over wat er allemaal niet lekker gaat. Ik neem een screening af om te kijken welke reflexen er nog actief zijn en kijk dan naar het hele plaatje. Door de inzet van eenvoudige bewegingsoefeningen zorgen we voor de juiste ontwikkeling. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen (en volwassenen trouwens ook) in hun kracht komen te staan en opbloeien. Na al die jaren ben ik nog elke keer weer onder de indruk van de kracht van reflexintegratie.

Een cliënt zei ooit: “Door reflexintegratie ben ik een betere versie van mijzelf geworden”. Zo is het. Dat is de kracht van reflexintegratie.

Onderwijspraktijk Borne