EVEN VOORSTELLEN
Foto Diane

Mijn naam is Diane van Binsbergen en ik ben leerkracht, pubercoach en eigenaar van Onderwijspraktijk Borne. In mijn praktijk begeleid ik kinderen, pubers en jongvolwassenen met allerlei hulpvragen; van dyslexie, dyscalculie, dyspraxie en leer-, concentratie- en werkhoudingsproblemen tot ADHD en Autisme.

Ik heb jarenlang met plezier in het basisonderwijs gewerkt maar ik heb mijzelf altijd de waaromvraag gesteld. Waarom kan een kind zich slecht concentreren? Waarom lijkt het wel of gesproken informatie niet wordt gehoord? Waarom kan een kind niet aan een taak beginnen? Waarom komt een kind niet tot leren?
Want ik weet ook dat elk kind het graag goed wil doen en dat zal daar ook zijn best voor doen maar soms lukt het op de een of andere manier niet.
Als leren moeizaam gaat zal daar wel een oorzaak voor zijn alleen kon ik die vaak niet achterhalen. Dus ben ik op zoek gegaan!
En ik heb een methode gevonden, Masgutova Reflexintegratie, die een antwoord geeft op de ‘waarom’vraag en die tevens helpt bij verschillende problemen en bij alle leeftijden.

Om een compleet aanbod te kunnen bieden heb ik daarnaast nog diverse andere opleidingen gevolgd. Vaak komt een kind na reflexintegratie vanzelf tot leren of tot ander gedrag maar mocht het toch nog nodig zijn dan kan ik dus ook nog extra ondersteuning bieden op allerlei gebieden.

Onderwijspraktijk Borne helpt

Vindt uw kind lezen of rekenen lastig of kan het wat minder goed mee komen op school en is huiswerk plannen een hele klus? Mijn ervaring leert dat daar wat aan gedaan kan worden. Daarnaast kan ik ook helpen bij concentratieproblemen, onzekerheid of faalangst bij uw kind. Maar ook hele praktische problemen, zoals bedplassen en nagelbijten kunnen aangepakt worden.

Contact en adres >